Park Kemping

Agárd Budapest és Balaton között félúton, a Velencei-tó déli partján található. Az ásványi anyagokban gazdag, selymes vizű tó 26 négyzetkilométer területű, átlagosan 1,2 méter mély. Európa legmelegebb tava nyáron 26 fokosra is felmelegszik. Télen viszont sportolásra alkalmas, vastag jégréteg borítja. Agárd a tópart központja, kiemelkedő a vízparti és gyógyturizmusa. A Bika-völgyben található a fedett, 36 fokos gyógyvizű termálfürdő.

A Park Strand Kemping közvetlenül a vízparton, 8 hektár nagyságú területen helyezkedik el. A kemping saját partszakasza több mint 500 méter, mely strandolásra, sportolásra, horgászatra kiválóan alkalmas. A hatalmas füves, parkos terület kitünő helyszíne a kosárlabdázásnak, a focizásnak, úszásnak, vizilabdázásnak. A vizi kikapcsolódáshoz pedig vizicsúszda, snooky és vizibicikli vehető igénybe. A gyerekek szórakozását a tóból leválasztott sekélyvizű öböl, a homokozók és a fából készült játszóterek szolgálják

A sátorral, lakókocsival érkezőket füves árnyékos területek várják, melyek közelében áramvételi lehetőség van. A kijelölt tűzrakóhelyek alkalmasak az esti bográcsozásra, de a kényelemre vágyók a kemping területén található éttermekben vagy büfékben csillapíthatják éhségüket.

A nappali strandolás biztonságáról képzett vizimentők, míg vendégeink éjszakai nyugalmáról biztonsági szolgálat és elsősegélynyújtók gondoskodnak.
A kemping könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel és egyéni utazással egyaránt. A távolsági busz megállóhelye 400 méterre, míg Agárd vonatállomás 1500 méter távolságra található.SZÉP kártya elfogadó hely!!!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honlap készítés